Opruim ochtend

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Houd NL Schoon

Beoordeling 9,9/10
5/5

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

Om 10.30 worden de trekpaarden gepoetst en opgetuigd. De deelnemers krijgen elk een prikker, een hesje en een vuiniszakhouder. Het is verplicht een cap te dragen op de menwagen. Deze zijn te huur voor 3 euro.

Elke woensdag rijden we een andere route door de polder op zoek naar afval. Tijdens de rit wordt er afgewisseld wie er afval prikt en wie er meerijdt op de menkar.

Na de rit kan er een hapje of drankje van ons restaurant genuttigd worden op een picknickplek op ons terrein.

Meer informatie over Supporter van Schoon

Op de website van Support van Schoon kan je meer informatie vinden over ons initiatief https://www.supportervanschoon.nl/gebied/?id=16422

€0,-

Geef de opruim ochtend cadeau

Wil je iemand eens een ludiek cadeau geven? Of iemand  die buiten de lijntje heeft gekleurd een verdiende “straf” geven. Geef hem een “verplichte” cadeaubon. U kunt bij ons een cadeaubon krijgen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

Met Pasen is ons restaurant extra geopend!

Zondag 9 april + Maandag 10 april van 10.00 –  17.00 uur