Opruim ochtend

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Houd NL Schoon

Beoordeling 9,9/10
5/5

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

Om 10.30 worden de trekpaarden gepoetst en opgetuigd. De deelnemers krijgen elk een prikker, een hesje en een vuiniszakhouder. Het is verplicht een cap te dragen op de menwagen. Deze zijn te huur voor 3 euro.

Elke woensdag rijden we een andere route door de polder op zoek naar afval. Tijdens de rit wordt er afgewisseld wie er afval prikt en wie er meerijdt op de menkar.

Na de rit kan er een hapje of drankje van ons restaurant genuttigd worden op een picknickplek op ons terrein.

Meer informatie over Supporter van Schoon

Op de website van Support van Schoon kan je meer informatie vinden over ons initiatief https://www.supportervanschoon.nl/gebied/?id=16422

€0,-

Geef de opruim ochtend cadeau

Wil je iemand eens een ludiek cadeau geven? Of iemand  die buiten de lijntje heeft gekleurd een verdiende “straf” geven. Geef hem een “verplichte” cadeaubon. U kunt bij ons een cadeaubon krijgen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.