Strandrit

Lol met de Knol

Beoordeling 9,9/10
5/5

Minimaal één keer per maand organiseren we een volledig begeleide strandrit met een maximum van 8 van onze trekpaarden. Voor de strandrit is het wel noodzakelijk om over de nodige ervaring te beschikken. 

We hebben een dag vullend programma gemaakt. Je verzamelt je eigen materiaal voor jouw paard en laadt je eigen paard uit de vrachtwagen. Daarna gaan we de paarden poetsen en zadelen en klaar maken voor vertrek. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening (tijdens de avondrit is het gratis parkeren).

We rijden door de duinen, lopen over het strand en (wanneer gewenst) galopperen door de branding met je haren en de manen in de wind, het water hoog opspattend. Er is tijd om schitterende foto’s te maken.

Zorg voor passende kleding bij deze rit. Je kan best wel nat worden bij het galopperen door de branding.

Met de dagrit kom je rond 16.00 uur weer terug op de boerderij. We ruimen alle materialen op en hierna is er tijd voor een drankje met elkaar.

Een rit gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.
Zit er geen datum voor je tussen? Voor groepsaanmeldingen van minimaal 5 personen kunnen we andere data bespreken.

 
 Reserveer via de groene knop NU BOEKEN –>
Vragen? Bel dan naar 0651012219 of stuur een mail naar info@stelle.nl.
 
 

€125,-

Check de spamfolder van uw mailbox voor de bevestiging

Geef de strandrit cadeau

Ken je iemand dit een strandrit al lang op zijn verlanglijst heeft staan. Dit is het moment om deze persoon een cadeaubon van boerderij De Stelle te geven! Mail hiervoor even naar info@stelle.nl .

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

We hebben een leuk recreatief aanbod met  onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk bord met friet en stoofvlees. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle