Strandrit

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Strandrit

Lol met de Knol

Beoordeling 9,9/10
5/5

Minstens één keer per maand organiseren we een volledig begeleide strandrit met een maximum van 11 van onze trekpaarden. Voor de strandrit is het wel noodzakelijk om over de nodige ervaring te beschikken. 

We hebben een dag vullend programma gemaakt dat begint om 11:00 bij ons op de boerderij. Daarna gaan we het materiaal uitzoeken en de vrachtwagens inladen om de paarden en benodigdheden naar het strand van Burgh Haamstede te brengen. Daar aangekomen gaan we de paarden poetsen en zadelen en klaar maken voor vertrek. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

We rijden door de duinen, lopen over het strand en (wanneer gewenst) galopperen door de branding met je haren en de manen in de wind, het water hoog opspattend. Er is tijd om schitterende foto’s te maken.

Zorg voor passende kleding bij deze rit. Je kan best wel nat worden bij het galopperen door de branding.

Rond 16.00 zijn we weer terug op de boerderij. We  ruimen alle materialen op en hierna is er tijd voor een drankje met elkaar.

De avondritten starten om 17.30 en zijn rond 22.30 terug. Ons restaurant is geopend om voor de rit nog lekker wat te eten en drinken.

Een rit gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.
Zit er geen datum voor je tussen? Voor groepsaanmeldingen van minimaal 5 personen kunnen we andere data bespreken.

 
 Reserveer via de groene knop NU BOEKEN –>
Vragen? Bel dan naar 0651012219 of stuur een mail naar info@stelle.nl.
 
 

€100,-

Check de spamfolder van uw mailbox voor de bevestiging

Geef de strandrit cadeau

Ken je iemand dit een strandrit al lang op zijn verlanglijst heeft staan. Dit is het moment om deze persoon een cadeaubon van boerderij De Stelle te geven.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

We hebben een leuk recreatief aanbod met  onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk bord met friet en stoofvlees. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

Met Pasen is ons restaurant extra geopend!

Zondag 9 april + Maandag 10 april van 10.00 –  17.00 uur