Strandrit

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Strandrit

Lol met de Knol

Beoordeling 9,9/10
5/5

Minstens één keer per maand organiseren we een volledig begeleide strandrit met een maximum van 8 van onze trekpaarden. Voor de strandrit is het wel noodzakelijk om over de nodige ervaring te beschikken.

We hebben een dag vullend programma gemaakt dat begint om 11:00 bij ons op de boerderij met een kopje koffie of thee. Daarna gaan we het materiaal uitzoeken en de vrachtwagens inladen om de paarden en benodigdheden naar het strand van Burgh Haamstede te brengen. Daar aangekomen gaan we de paarden poetsen en zadelen en klaar maken voor vertrek.

We rijden door de duinen, lopen over het strand en (wanneer gewenst) galopperen door de branding met je haren en de manen in de wind, het water hoog opspattend. Er is tijd om schitterende foto’s te maken.

Zorg voor passende kleding bij deze rit. Je kan best wel nat worden bij het galopperen door de branding.

Rond 16.00 zijn we weer terug op de boerderij. We  ruimen alle materialen op en hierna is er tijd voor een lekkere kop soep met elkaar.

Zaterdag 22-5
Zondag 6-6
 
Wil je toch een beleefrit in Burgh-Haamstede en staat je geschikte datum er niet tussen? Bel dan voor de mogelijkheden naar 0651012219.

€75,-

Geef de strandrit cadeau

Ken je iemand dit een strandrit al lang op zijn verlanglijst heeft staan. Dit is het moment om deze persoon een cadeaubon van boerderij De Stelle te geven. U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd. Dit cadeau zal altijd bijblijven.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met  onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle