Lol met de knol

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Wandelpony's

Wij hebben erg leuke shetlanders die het heerlijk vinden om aandacht te krijgen en te wandelen op het terrein.

Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur

De kosten zijn €10 per halfuur

Reserveren per mail (info@stelle.nl ) of door te bellen naar 0651012219

Buitenritten vanaf ons erf

Zin in een heerlijke buitenrit die enorm divers is? Zoek dan niet verder! Wij bieden een buitenrit door Ouwerkerk (een typisch ringdorp waar zich onder andere het Watersnoodmuseum bevindt) door de polder, door het Krekenbos, naar een strand(je) en langs een dijk terug. 

Boek nu deze buitenrit, want bij ons ligt dit allemaal binnen stapafstand van het erf! Wij hebben voornamelijk Belgische trekpaarden. Tijdens de buitenrit is het verplicht om een cap te dragen.

De buitenrit gaat door bij minimaal twee aanmeldingen.

Maandag t/m zaterdag

1,5 tot 2 uur

De kosten zijn €45 p.p.

Reserveren per mail (info@stelle.nl ) of door te bellen naar 0651012219

Buitenrit Westhoek

Deze stoere rit wordt gereden op de mooie westkant van het eiland Schouwen-Duiveland. Het bevat stukken op een (wijds) strand, door de duinen, door een bos en wanneer gewenst door een dorp. Er kan een pitstop gemaakt worden bij een strandtent (consumpties voor eigen rekening). De buitenrit kan aangepast worden op niveau van de ruiters, van stappen tot galopperen. Tijdens de buitenrit is het verplicht om een cap te dragen. Wij hebben voornamelijk Belgische trekpaarden. 

De buitenrit gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen.

Circa 1,5 uur

Reserveren per mail (info@stelle.nl ) of door te bellen naar 0651012219

De kosten zijn €75 p.p.
Parkeren ter plaatsen en consumpties onderweg zijn voor eigen rekening

Opruimochtenden

Wij zijn supporter van Houdt Nederland Schoon. Wij hebben de regio rondom het krekenbos in Ouwerkerk geadopteerd. Elke woensdagochtend (tenzij het erg slecht weer is) gaan wij dit gebied in met onze opruimmaterialen en gaan wij op zoek naar zwerfafval. Dit doen wij op een zeer exclusieve manier, met paard en wagen! Lijkt jou het leuk om ons te helpen met het opruimen van zwerfafval met een menwagen, meld je dan aan via het aanmeldformulier! 

Elke woensdag 10.45 en 11.45 uur met de paardentram of kar

Gratis. natuurlijk bent u welkom om hierna in ons restaurant na afloop wat te nuttigen

Reserveren kan via het onderstaande aanmeldformulier

Rit met de menwagen of paardentram in de omgeving

Ga mee op een paardentramtocht of een aangespannen rit vanaf 2 personen. Met de menwagen of de paardentram, getrokken door 1 of 2 paarden, neemt Jaco je mee door de polder bij Ouwerkerk. Een gedeelte van de rit voert je door de polder, langs het Krekengebied en door het typische ringdorp Ouwerkerk. Onderweg kun je genieten van het prachtige Hollandse landschap, maar ook van elkaars gezelschap. De paardentram is namelijk te reserveren voor groepen tot 20 personen. De menwagen daar kan je tot 4 personen mee op rit.

Wil je onderweg genieten van een lekkere versnapering tijdens de paardentramtocht of aangespannen rit? Je kan een picknickmand bijboeken met producten naar keuze uit het restaurant. 

Reserveren kan via het onderstaande boekingsformulier.

Kinderfeestje

Stel je eigen kinderfeestje samen! Wil je er zeker van zijn dat je tijdens je kinderfeestje met een shetlander kan wandelen of met een menkar mee kan? Reserveer dan van te voren in verband met beschikbaarheid. 

Alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona maatregelen

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2022 Zorgboerderij De Stelle