Begeleid wonen

Begeleid wonen op of via Zorgboerderij de Stelle? Dat kan! Wij bieden begeleid wonen op de zorgboerderij zelf, maar ook buiten de zorgboerderij. Op dit moment zijn er vier zorgwoningen op het terrein. Mede door een samenwerking met Zeeuwland, is het mogelijk om aan een begeleid wonen traject deel te nemen elders op Schouwen-Duiveland. Begeleiders van de Stelle komen dan op locatie om je te ondersteunen waar nodig. 

De hulpvragen kunnen op diverse leefgebieden zijn, sociaal, lichamelijk, praktisch, psychisch of dagbesteding in de breedste zin van het woord. Elke wooncliënt krijgt een persoonlijke mentor, diegene is het eerste aanspreekpunt voor de deelnemer en er is 24/7 iemand bereikbaar voor de beschermd wonen cliënten voor acute vragen. Er wordt wel een mate van zelfstandigheid verwacht binnen de begeleid wonen trajecten.

 

 

Buitenschoolse opvang

Iedere werkdag en om de week op zaterdag bieden wij buitenschoolse opvang aan. 

Voor wie?
Waar voelt een kind zich nou fijner dan op de boerderij? En wat als het daar na de drukke schooldag nog even kan ontladen?

Kinderen krijgen veel prikkels op school en daardoor kan de overgang naar huis vaak groot zijn.
Onze naschoolse opvang biedt kinderen met speciale begeleidingsbehoeften de mogelijkheid om even tot rust te komen, even buiten bezig te kunnen zijn in groepsverband met leeftijdsgenoten en de prikkels van school achter zich te laten.

De opvang is bedoeld voor kinderen van de basisschool, maar onze doelgroep is groter dan dat. We weten namelijk ook dat de overgang naar de middelbare school groot kan zijn en zijn er dus voor alle jongeren die na hun schooldag behoefte hebben om de dag te verwerken. 
Kernwaarden: Werken aan persoonlijke doelen, socialiseren, zorgen voor mens en dier, actief bezig zijn, samenwerken.

Dagbesteding

Wij hebben nog voldoende ruimte op onze dagbesteding voor nieuwe cliënten. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina ‘begeleid werken’.
Ook kunt u ons bellen / mailen, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

erisietsmisgegaan
Klachten- en geschillencommissie
Kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg
Kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg
Zoönosen keurmerk
Zoönosen keurmerk
Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle