Begeleid Wonen

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Begeleid wonen

Begeleid wonen op of via Zorgboerderij de Stelle? Dat kan! Wij bieden begeleid wonen op de zorgboerderij zelf, maar ook buiten de zorgboerderij. Op dit moment zijn er vier zorgwoningen op het terrein. Mede door een samenwerking met Zeeuwland, is het mogelijk om aan een begeleid wonen traject deel te nemen elders op Schouwen-Duiveland. Begeleiders van de Stelle komen dan op locatie om je te ondersteunen waar nodig. 

De hulpvragen kunnen op diverse leefgebieden zijn, sociaal, lichamelijk, praktisch, psychisch of dagbesteding in de breedste zin van het woord. Elke wooncliënt krijgt een persoonlijke mentor, diegene is het eerste aanspreekpunt voor de deelnemer en er is 24/7 iemand bereikbaar voor de beschermd wonen cliënten voor acute vragen. Er wordt wel een mate van zelfstandigheid verwacht binnen de begeleid wonen trajecten.

 

 

Buitenschoolse opvang

Iedere werkdag en om de week op zaterdag bieden wij buitenschoolse opvang aan. 

Voor wie?
Waar voelt een kind zich nou fijner dan op de boerderij? En wat als het daar na de drukke schooldag nog even kan ontladen?

Kinderen krijgen veel prikkels op school en daardoor kan de overgang naar huis vaak groot zijn.
Onze naschoolse opvang biedt kinderen met speciale begeleidingsbehoeften de mogelijkheid om even tot rust te komen, even buiten bezig te kunnen zijn in groepsverband met leeftijdsgenoten en de prikkels van school achter zich te laten.

De opvang is bedoeld voor kinderen van de basisschool, maar onze doelgroep is groter dan dat. We weten namelijk ook dat de overgang naar de middelbare school groot kan zijn en zijn er dus voor alle jongeren die na hun schooldag behoefte hebben om de dag te verwerken. 
Kernwaarden: Werken aan persoonlijke doelen, socialiseren, zorgen voor mens en dier, actief bezig zijn, samenwerken.

Dagbesteding

Wij hebben nog voldoende ruimte op onze dagbesteding voor nieuwe cliënten. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina ‘begeleid werken’.
Ook kunt u ons bellen / mailen, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

erisietsmisgegaan
Klachten- en geschillencommissie
Kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg
Kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg
Zoönosen keurmerk
Zoönosen keurmerk

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle
Hallo lieve gasten,
Helaas hebben ook wij te kampen met personeelstekort en hebben daardoor de moeilijke beslissing moeten nemen om voorlopig het restaurant te sluiten.
Jullie zijn natuurlijk nog wel van harte welkom voor onze paardenritten, wandelpony’s, voertoer en een potje boerengolf!
In de herfstvakantie zullen we weer leuke activiteiten organiseren, waarbij ons restaurant weer geopend zal zijn. Houd onze socials en website in de gaten!
Liefs,
Team de Stelle 🤠