Paardrijrit

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Paardrijrit

Beoordeling 9,9/10
5/5

Het organiseren van buitenritten mag gelukkig nog steeds! We houden ons aan de RIVM maatregelen en zorgen voor 1,5 m afstand.

Bij aankomst maakt iedereen kennis met zijn/haar (trek)paard en pakken we alle spullen. Na een goede poetsbeurt kunnen de paarden opgezadeld worden.

Wij hebben meerdere mooie routes in de buurt van de boerderij beschikbaar. Deze routes gaan door het bos, over polderwegen, naar een strand(je) en over een dijk langs de Westerschelde.  De begeleider van de rit wijst de weg en zo dwaal je af naar paden waar je anders wellicht niet zou komen. Dit alles ligt binnen een uur rijden van het erf. Een zo veelzijdige buitenrit te paard is exclusief en geeft je een fantastische ervaring!

Vooraf reserveren is noodzakelijk en onbegeleide buitenritten enkel in overleg. 

De buitenrit duurt ongeveer 1,5uur. We rijden in groepsverband met minimaal 3 en maximaal 10 paarden per groep. De minimum leeftijd is 10 jaar.  Voor de begeleide buitenritten is weinig ervaring vereist, deze wordt aangepast op de rijervaring die aanwezig is. Om deze reden zijn er ook een aantal ritten enkel voor gevorderden ingepland.

Let op! Een cap is verplicht, maar deze is eventueel bij ons te huur. Schoenen met hak en een paardrijbroek worden aangeraden.

BAK
We hebben speciale momenten ingepland voor herintreders of voor echte beginners. We blijven dan op ons terrein in onze rijbak. Een gecertificeerde instructeur zal je dan de basistechnieken leren in ongeveer 1,5uur. Voor deze ‘lessen’ hebben we ook een kleiner ( in vergelijking met een trekpaard) paard tot onze beschikking waar kinderen op kunnen. 

€45,-

Check de spamfolder van uw mailbox voor de bevestiging

Geef de paardrijrit cadeau

Ken je iemand die ontzettend graag paardrijdt. Geef hem een cadeaubon van boerderij De Stelle. U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd. Dit wordt een onvergetelijke ervaring.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast hebben we sinds kort een mooie kringloopwinkel. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle