Camping de Stelle

Beoordeling 9,9/10
5/5

Onze minicamping

We zijn een kleine camping met maar een beperkt aantal plekken. Elke plek heeft wel toegang tot een stroompunt en er is een waterpunt en plek om uw chemisch toilet te legen. De camping is onderdeel van de zorg-/beleefboerderij. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat u uit uw tent kijkt en onze prachtige pauw voorbij ziet lopen. Op ons terrein wonen diverse dieren; ezels, varkens, paarden, kippen, konijnen en onze emoe genaamd Punky. Er zijn skelters beschikbaar voor kinderen.
Auto’s met daktenten zijn uiteraard ook welkom en er mag in een vuurkorf of vuurschaal een (klein) gezellig vuurtje gemaakt worden, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Bekijk onderaan deze pagina het filmpje voor een goede indruk van ons terrein. Er is wifi op een centraal punt op het terrein, bij het restaurant en terras.

Ons terrein is een goede uitvalbasis voor uitstapjes op Schouwen-Duiveland. Op loopafstand bevindt zich het Krekengebied, deze bossen zijn mooi om in te wandelen en er zijn ook ruiterpaden. Wanneer u door het bos loopt, kunt u ervoor kiezen om de dijk op te gaan en naar het strandje van Ouwerkerk te gaan. Wanneer de zon een dag niet schijnt, is een bezoek aan het Watersnoodsmuseum ook zeker een aanrader.

De monumentenstad Zierikzee ligt op 8 kilometer van de camping (leuke fietsroute!). Struin door de straatjes, bewonder de oude gebouwen, beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje. Zierikzee is ook een stad waar je goed kunt winkelen en waar de horeca rijk vertegenwoordigd is.

Vier vakantie op onze camping met uw eigen paard. Direct vanaf de camping kunt u mooie ritten maken door de polder, langs de dijk, door het bos en zelfs naar een klein stukje strand. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Schouwen-Duiveland is.
Pension kosten zijn €25 per nacht per paard incl. hooi/stalling/weidegang. 

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten overdag terecht voor koffie, lunch of een heerlijk menu. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s.

U kunt 1 kampeerplek per keer reserveren. Bij aantal personen vult u 2 in, deze zitten in de prijs voor een kampeerplek.

Komt u met meer personen/kinderen? Dit kunt u later in het reservering proces aangeven.

Hemelvaartweekend 2024 is de camping volledig afgehuurd, dus om deze reden niet meer mogelijk om te boeken.

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle