Glamping tent

Beoordeling 9,9/10
5/5

Het minimum aantal nachten voor een verblijf in een glampingtent is twee nachten.

U reserveert hier uw datum, de factuur volgt per mail.
Aan het reserveren van een datum zit een betalingsverplichting.

Mocht het u niet lukken om via de website te reserveren of heeft u een andere vraag, mail dan naar info@stelle.nl en wij helpen u graag verder.

Omschrijving

De glamping tent heeft alle comfort en luxe die je nodig hebt tijdens je glamping vakantie. Lekker ontbijten op de ruime overdekte veranda en heerlijk slapen in aparte slaapkamers. Uitgerust met keuken en badkamer met regendouche. Je ontspant helemaal in safaristijl.

Tent 1 heeft één tweepersoonsbed en twee kamers met een stapelbed

Tent 2 heeft twee tweepersoonsbedden en een kamer met stapelbed

Huisdieren zijn in de glampingtenten niet toegestaan. Zoekt u een accommodatie waar huisdieren wel mee mogen? Huur dan ons chalet!


Vier vakantie op onze camping met uw eigen paard. Direct vanaf de camping kunt u mooie ritten maken door de polder, langs de dijk, door het bos en zelfs naar een klein stukje strand. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Schouwen-Duiveland is.

Pension kosten zijn €25 per nacht per paard incl. hooi/stalling/weidegang. 

Klik hier voor onze huisregels

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met onder andere een unieke voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor een lekker hapje en drankje.

Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, pony’s en een ezel.

Proef, voel en beleef Boerderij de Stelle.

Reserveer hier uw gewenste data

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle