wandelponys

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Wandel pony's

Pret met de shet

Beoordeling 9,9/10
5/5

Welkom bij pret met de shet!

Dit is een leuke beleving van de boerderij voor de allerkleinsten in combinatie met onze voertour.
U kunt bij ons per half uur een (shetland) pony of ezel huren om door het parcours op ons eigen terrein te lopen.

Graag goed bij de aanmelding vermelden of u óp de pony wilt zitten of dat u alleen wilt wandelen (ernaast aan een halster). Als u vermeldt dat u erop wil zitten, dan zadelen wij de pony op. Er is één shetlander en één grote pony waarop gereden kan worden. Er kan niet op de ezel gereden worden, deze is enkel om mee te wandelen.

Het is de bedoeling dat er alleen gestapt wordt en dat de volwassene als leidinggevende functioneert. De pony dient vastgehouden te worden. Wanneer gewenst, kunnen de pony’s ook geborsteld worden.

Pret met de shet is een fantastische beleving voor kind en ouder. Deze activiteit kunt u ook aan laten sluiten bij de voertour. Als u een voertour om 15.00 geboekt heeft, kun u enkel vóór de voertour de wandelpony activiteit doen.

Deze activiteit graag reserveren via de groene knop rechts op deze website. Dit kan tot 24uur van tevoren. Wilt u op korte termijn reserveren, bel ons dan even, vaak is er nog wel een plekje.

Dichte schoenen aan is verplicht voor deze activiteit

Download hier de algemene voorwaarden paardenactiviteit

€10,- per half uur

Het reserveren is per pony, dus altijd 1 invullen bij volwassenen of kinderen. Er mag gewisseld worden van kinderen in het half uur.

Geef de wandelpony cadeau

Wat is er nu leuker dan de wandelpony cadeau te geven aan uw kind of kleinkind. U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

We hebben een ruim aanbod op recreatief gebied; onder andere een voertoer, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.