Restaurant

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

We hebben een sfeervol restaurant met bar, maar ook een terras met lounge stoelen en -banken waar men kan genieten van een aperitief. Los daarvan zijn verspreid over het boerenerf picknickplekken gecreëerd waar van de bestelde maaltijd kan worden genoten. In de zon, uit de zon, met uitzicht op de dieren, voor ieder wat wils.

Sinds juli 2020 is het restaurant geopend op locatie van Boerderij de Stelle. Iedereen kan hier van maandag tot en met zondag terecht voor een kop koffie/thee met wat lekkers, een lunch of een simpel diner. We hebben een sfeervol restaurant met bar, maar ook een terras waar men met de voeten in het zand kan genieten van een aperitief. Los daarvan zijn verspreid over het boerenerf picknickplekken gecreëerd waar van de bestelde maaltijd kan worden genoten. In de zon, uit de zon, met uitzicht op de dieren, voor ieder wat wils.

Het terras is geliefd bij kinderen aangezien er een zandbak ingegraven is, speelgoed aanwezig is en er gefietst/geskelterd kan worden over het asfalt grenzend aan het terras.

Klik hier om ons menu te bekijken.

Openingstijden t/m 31 augustus:
Maandag tot en met zondag 10.00-20.00 (keuken open tot 19.00)

Openingstijden vanaf 1 september:
Maandag t/m donderdag: 
10.00- 17.00 (restaurant)
11.00-16.00 (keuken)

vrijdag t/m zondag:
10.00-18.00 (restaurant)
11.00-17.00 (keuken)

Mocht u willen reserveren? Dit kan gedaan worden via het onderstaande formulier of gegevens:
Telefoonnummer: 0651012219 (bericht via WhatsApp is mogelijk)
E-mailadres: info@stelle.nl

Reserveer een tafel

Uw reservering is pas geldig na telefonische bevestiging of bevestiging per e-mail door ons.

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle
Schrijf je nu in