Restaurant

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Let op, ons restaurant is tijdelijk gesloten.

We hebben een sfeervol restaurant met bar, maar ook een terras met lounge stoelen en -banken waar men kan genieten van een aperitief. Los daarvan zijn verspreid over het boerenerf picknickplekken gecreëerd waar van de bestelde maaltijd kan worden genoten. In de zon, uit de zon, met uitzicht op de dieren, voor ieder wat wils.

Sinds juli 2020 is het restaurant geopend op locatie van Boerderij de Stelle. Iedereen kan hier terecht voor een kop koffie/thee met wat lekkers, een lunch of een simpel diner. We hebben een sfeervol restaurant met bar, maar ook een terras waar men met de voeten in het zand kan genieten van een aperitief. Los daarvan zijn verspreid over het boerenerf picknickplekken gecreëerd waar van de bestelde maaltijd kan worden genoten. In de zon, uit de zon, met uitzicht op de dieren, voor ieder wat wils.

Het terras is geliefd bij kinderen aangezien er een zandbak ingegraven is, speelgoed aanwezig is en er gefietst/geskelterd kan worden over het asfalt grenzend aan het terras.

Klik hier om ons menu te bekijken.

Ons restaurant is gesloten tot nader bericht.

De boerderij is maandag t/m zaterdag te bezoeken om vrij te spelen en met de dieren te kroelen.

 

Mocht u willen reserveren? Dit kan gedaan worden via het onderstaande formulier of gegevens:
Telefoonnummer: 0651012219 (bericht via WhatsApp is mogelijk)
E-mailadres: info@stelle.nl

Reserveer een tafel

Uw reservering is pas geldig na telefonische bevestiging of bevestiging per e-mail door ons.

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.