Voertour met de boer

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Voertour met de boer

Beoordeling 9,9/10
5/5

Voertour met de boer

Het voertour met de boer arrangement is echt unieke in de regio. Dit is toch wel 1 van de leukste dingen die er te doen zijn op onze boerderij. Tijdens de voertour worden alle dieren van onze zorgboerderij gevoerd. Een opsomming van de dieren die wij hebben: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s.  Onze boer gaat maandag tot en met vrijdag twee maal per dag er op uit om al onze bewoners te voederen en twee keer per maand op zaterdag om 10.00.

Vanaf 12 juni (vrijwel) elke zaterdag een voertour!

Reserveren is noodzakelijk! Dit doet u via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina.

Betaling van de voertour kan op de dag zelf op de boerderij voldaan worden.

Deelnemers aan de voertour met de boer zijn zelf in de gelegenheid om de dieren te voeren. Sommige dieren zijn echte knuffelaars. Neem nu schaap Elsje. Alle kinderen willen met haar knuffelen. Ook de ezel is gek op aandacht van de kinderen. Dat maakt deze voertour van anderhalf uur echt uniek.

 

Een leuke aanvullende activiteit is het wandelen met een pony. Dit is per half uur te boeken, bijvoorbeeld na de voertour van 10.00 of voor de voertour van 15.00.

Deze activiteiten lenen zich perfect voor een kinderfeestje!
Doordeweeks kunt u al vanaf 10 personen een exclusieve (zonder andere personen) voertour boeken. Op zaterdag is dit vanaf 20 personen.


Note; Zelf meegebrachte eten- en drinkenswaren zijn niet toegestaan. Wij hebben een breed assortiment aan lekkernijen zoals ijsjes/chips/patat.
Graag verpakkingsmateriaal van cadeaus zelf weer mee terug naar huis nemen.

€7,50

Geef de voertour cadeau

Wat is er nu leuker dan de voertour cadeau te geven aan uw kind of kleinkind. U kunt bij ons een cadeaubon kopen. Mail dan even naar info@stelle.nl. 

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen 1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

Maak een unieke voertour mee met de boer bij Boerderij De Stelle. Gedurende 1,5 uur ontdek je alle dieren op het erf. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over bijvoorbeeld de paarden, kippen (en kuikens!), schapen en varkens en kan je ze aaien, knuffelen en zelfs voeren!

Dit arrangement is inclusief een glaasje ranja en na afloop maakt de chef nog een kinderpannenkoek klaar. Ideaal voor kinderen, maar natuurlijk geschikt voor alle leeftijden en dierenliefhebbers. Proef, voel en beleef Boerderij De Stelle!

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle