Voertour met de boer

Beoordeling 9,9/10
5/5

Voertour met de boer

Het voertour met de boer arrangement is echt uniek in de regio. Dit is toch wel 1 van de leukste dingen die er te doen zijn op onze boerderij. Tijdens de voertour worden alle dieren van onze zorgboerderij gevoerd. Een opsomming van de dieren die wij hebben: Paarden, schapen, pauwen, kippen (in het voorjaar kuikens), geiten, varkens, eenden, emoe, ezel en pony’s.  Onze boer gaat op woensdagmiddag 15.00 en op zaterdag om 10.00 er graag met jullie op uit om onze bewoners te voederen.

Reserveren is noodzakelijk! Dit doet u via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina. Dit kan tot 24uur van te voren. Wilt u op korte termijn reserveren? Bel ons dan even, er is vaak nog wel een plekje!

Betaling van de voertour kan op de dag zelf op de boerderij voldaan worden.

Deelnemers aan de voertour met de boer zijn zelf in de gelegenheid om de dieren te voeren. Sommige dieren zijn echte knuffelaars. Neem nu schaap Elsje. Alle kinderen willen met haar knuffelen. Ook de ezel is gek op aandacht van de kinderen. Dat maakt deze voertour van anderhalf uur echt uniek.

Sluit de voertour leuk af en bestel een pannenkoek met ranja in ons restaurant!

 

Een leuke aanvullende activiteit is het wandelen met een pony of ezel. Dit is per half uur te boeken, bijvoorbeeld na de voertour van 10.00 of voor de voertour van 15.00.

Deze activiteiten lenen zich perfect voor een kinderfeestje!
Doordeweeks kunt u al vanaf 10 personen een exclusieve (zonder andere personen) voertour boeken. Op zaterdag is dit vanaf 20 personen.

Note; Zelf meegebrachte eten- en drinkenswaren zijn niet toegestaan. Wij hebben een breed assortiment aan lekkernijen zoals ijsjes/chips/patat.
Graag verpakkingsmateriaal van cadeaus zelf weer mee terug naar huis nemen.

vanaf €7,50

Check de spamfolder van uw mailbox voor de bevestiging

Geef de voertour cadeau

Wat is er nu leuker dan de voertour cadeau te geven aan uw kind of kleinkind. U kunt bij ons een cadeaubon kopen. Mail dan even naar info@stelle.nl. 

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. Echter wordt wel aangeraden kleding en schoenen aan te doen die vies mogen worden.

Over onze boerderij

Wist u dat wij ook een heerlijk restaurant met terras hebben?

Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, een lekker ijsje of een patatje. 

Ook voor de stevige trek hebben wij heerlijke menu’s zoals; Ambachtelijk bereid stoofvlees of een loempia speciaal (ook vega mogelijk)

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle