Boeken opruimochtend

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Opruimochtenden

Wij zijn supporter van Houdt Nederland Schoon. Wij hebben de regio rondom het krekenbos in Ouwerkerk geadopteerd. Elke woensdagochtend (tenzij het erg slecht weer is) gaan wij dit gebied in met onze opruimmaterialen en gaan wij op zoek naar zwerfafval. Dit doen wij op een zeer exclusieve manier, met paard en wagen! Lijkt jou het leuk om ons te helpen met het opruimen van zwerfafval met een menwagen, meld je dan aan via het aanmeldformulier! 

Elke woensdag 10.45 en 11.45 uur met de paardentram of kar

Gratis. natuurlijk bent u welkom om hierna in ons restaurant na afloop wat te nuttigen

Reserveren kan via het onderstaande aanmeldformulier

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.