Chalet

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Chalet

Beoordeling 9,9/10
5/5

Het chalet is te boeken vanaf 2 nachten.

Uw reserveert hier uw datum, de factuur volgt per mail.
Aan het reserveren van een datum zit een betalingsverplichting.

Omschrijving

Geniet van comfort, maar behoudt het boerderij gevoel! Dit chalet is van alle luxe voorzien, zoals een tv, douchecabine, airco (kan koelen en verwarmen) en volledig ingerichte keuken. Er is een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Vier vakantie op onze camping met uw eigen paard. Direct vanaf de camping kunt u mooie ritten maken door de polder, langs de dijk, door het bos en zelfs naar een klein stukje strand. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Schouwen-Duiveland is.


Pension kosten zijn €25 per nacht per paard incl. hooi/stalling/weidegang. 
Om overmatig verbruik van airco te voorkomen wordt gebruik van elektra achteraf afgerekend tegen een tarief van €0,60.

Klik hier voor onze huisregels

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we ook uitgebreid met onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een lekkere snack. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s.

Reserveer hier uw gewenste data

Bereid je verblijf uit

Op onze boerderij zijn meerdere paardenboxen met alle voorzieningen beschikbaar. Je paard kan je dus zonder zorgen meenemen.

 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle
Hallo lieve gasten,
Helaas hebben ook wij te kampen met personeelstekort en hebben daardoor de moeilijke beslissing moeten nemen om voorlopig het restaurant te sluiten.
Jullie zijn natuurlijk nog wel van harte welkom voor onze paardenritten, wandelpony’s, voertoer en een potje boerengolf!
In de herfstvakantie zullen we weer leuke activiteiten organiseren, waarbij ons restaurant weer geopend zal zijn. Houd onze socials en website in de gaten!
Liefs,
Team de Stelle 🤠