Chalet 6 personen

Het chalet is te boeken vanaf 2 nachten. Voor langere (recreatieve) verblijven gelden aangepaste tarieven.
Stuur een e-mail naar info@stelle.nl voor meer informatie. 

Uw reserveert met de groente knop ‘nu boeken’ uw data, de factuur volgt per mail.
Aan het reserveren van een datum zit een betalingsverplichting.

Omschrijving

Geniet van comfort, maar behoudt het boerderij gevoel! Dit chalet is van alle luxe voorzien, zoals centrale verwarming, douchecabine en volledig ingerichte keuken. Er is een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Ook heeft u uw eigen terrasje met picknicktafel.

De chalet staat op onze minicamping. Wanneer u het erf afloopt, loopt u zo het Krekenbos in en door het Krekenbos kunt u naar het strand(je) van Ouwerkerk wandelen. Ook voor fietsliefhebbers is onze camping een perfecte uitvalsbasis, wij liggen aan diverse fietsroutes en het monumentale stadje Zierikzee ligt op 15 minuten fietsen. 

Vier vakantie op onze camping met uw eigen paard. Direct vanaf de camping kunt u mooie ritten maken door de polder, langs de dijk, door het bos en zelfs naar een klein stukje strand. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Schouwen-Duiveland is.

Pension kosten zijn €25 per nacht per paard incl. hooi/stalling/weidegang. 

Klik hier voor onze huisregels

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we ook uitgebreid met onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een lekkere snack. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s.

Reserveer hier uw gewenste data

Paardenliefhebbers;

Op onze boerderij zijn een aantal paardenboxen met alle voorzieningen beschikbaar. Je paard kan je dus zonder zorgen meenemen.

 

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle