Rit met menwagen

Voertour * Paardrijactiviteiten * Restaurant * Camping

Rit met menwagen

Beoordeling 9,9/10
5/5

De Stelle bevindt zich op de perfecte locatie voor menritten. Vanaf het erf kunnen er ritten gemaakt worden door de polder en langs de kreken van Ouwerkerk. De ritten duren ongeveer 2uur.

Onze menwagens kunnen ook voor allerlei evenementen worden ingezet. Afhankelijk van de gelegenheid kiezen we een menwagen die past bij het evenement. Ook de koersiers passen hun kleding aan aan het evenement.

Geregeld worden onze menwagens ingezet bij een trouwerij. Uiteraard wordt het paar naar de trouwgelegenheid gebracht, maar vooraf is het mogelijk de foto reportage aan te vullen met enkele unieke foto’s van onze mooie trekpaarden.

Steeds vaker wordt een koets ingezet bij een uitvaart. Voor een begrafenis plechtigheid geeft onze koets met de trekpaarden een extra impuls aan de uitvaart.

Elk opvolgend uur kost 50 euro, elk half uur 25 euro.

Vanaf €75,-

Geef rit met menwagen cadeau

Ken je iemand die gek is op paarden, maar zelf geen paard kan of durft te rijden. Dan is de rit met de menwagen de ideale beleving. Geef deze persoon een cadeaubon van Boerderij de Stelle. U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met  onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Ook is er een kringloop geopend met een divers assortiment. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle
Schrijf je nu in