Rit met menwagen

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Rit met menwagen

Beoordeling 9,9/10
5/5

De Stelle bevindt zich op de perfecte locatie voor menritten. Vanaf het erf kunnen er ritten gemaakt worden door de polder en langs de kreken van Ouwerkerk. Wij maken er een beleving van, doordat onze gasten ook mogen helpen bij het inspannen van de paarden. De activiteit duurt ongeveer 2uur.

Onze menwagens kunnen ook voor allerlei evenementen worden ingezet. Afhankelijk van de gelegenheid kiezen we een menwagen die past bij het evenement. Ook de koetsiers passen hun kleding aan aan het evenement.

Geregeld worden onze menwagens ingezet bij een trouwerij. Uiteraard wordt het paar naar de trouwgelegenheid gebracht, maar vooraf is het mogelijk de foto reportage aan te vullen met enkele unieke foto’s van onze mooie trekpaarden.

Steeds vaker wordt een koets ingezet bij een uitvaart. Voor een begrafenis plechtigheid geeft onze koets met de trekpaarden een extra impuls aan de uitvaart.

Elk opvolgend uur kost 60 euro, elk half uur 30 euro

Download hier de algemene voorwaarden paardenactiviteit

Vanaf €110,-

Geef rit met menwagen cadeau

Ken je iemand die gek is op paarden, maar zelf geen paard kan of durft te rijden. Dan is de rit met de menwagen de ideale beleving. Geef deze persoon een cadeaubon van Boerderij de Stelle. U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Veilig rond lopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met  onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Ook is er een kringloop geopend met een divers assortiment. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.