Boeken strandrit

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Buitenrit Westhoek

Deze stoere rit wordt gereden op de mooie westkant van het eiland Schouwen-Duiveland. Het bevat stukken op een (wijds) strand, door de duinen, door een bos en wanneer gewenst door een dorp. Er kan een pitstop gemaakt worden bij een strandtent (consumpties voor eigen rekening). De buitenrit kan aangepast worden op niveau van de ruiters, van stappen tot galopperen. Tijdens de buitenrit is het verplicht om een cap te dragen. Wij hebben voornamelijk Belgische trekpaarden. 

De buitenrit gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen.

Circa 1,5 uur

Reserveren per mail (info@stelle.nl ) of door te bellen naar 0651012219

De kosten zijn €75 p.p.
Parkeren ter plaatsen en consumpties onderweg zijn voor eigen rekening

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle

 

 

Wij gaan weer open!

Van maandag t/m zaterdag is ons restaurant geopend van 10.00-17.00 uur.

Op donderdag 19 oktober hebben we een spannende Stelle Kindertocht! Sluit jij hier ook bij aan? Reserveer je plaatsje nu via 0651012219. Inloop is vanaf 17.00 uur. 
Het restaurant zal deze avond langer geopend zijn voor verse frietjes en snacks of wat lekkers te drinken, kom dus gerust wat eten voor je start met de tocht!

De rest van de dagen hebben we leuke activiteiten op de planning staan! Doe bijvoorbeeld je eigen herfsttour over het terrein en doe de spelletjes. Haal je activiteitenkaart in het restaurant voor €2,50 per kind.