Weyde Line

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

De Weyde Line

Oudepolderdijk 8, 4306 PL Nieuwerkerk (ZLD)

Onze minicamping

We zijn een kleine camping in de polder van Nieuwerkerk met maar een beperkt aantal plekken. Elke plek is omheind met een hoge heg, voor optimale privacy. Elke plek heeft toegang tot een stroompunt. Sanitair is zonder muntjes.

Ons terrein is een goede uitvalbasis voor uitstapjes op Schouwen-Duiveland.

De monumentenstad Zierikzee ligt op 7 kilometer van de camping (leuke fietsroute!). Struin door de straatjes, bewonder de oude gebouwen, beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje. Zierikzee is ook een stad waar je goed kunt winkelen en waar de horeca rijk vertegenwoordigd is.

Klik hier om onze prijslijst te downloaden

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle
Hallo lieve gasten,
Helaas hebben ook wij te kampen met personeelstekort en hebben daardoor de moeilijke beslissing moeten nemen om voorlopig het restaurant te sluiten.
Jullie zijn natuurlijk nog wel van harte welkom voor onze paardenritten, wandelpony’s, voertoer en een potje boerengolf!
In de herfstvakantie zullen we weer leuke activiteiten organiseren, waarbij ons restaurant weer geopend zal zijn. Houd onze socials en website in de gaten!
Liefs,
Team de Stelle 🤠