Restaurant ‘de Trotse Tafel’

Helaas is eten in ons restaurant tijdelijk niet mogelijk vanwege de maatregelen van de overheid. Echter bieden wij u wel de mogelijkheid om eten en drinken af te halen en ergens op ons terrein, bijvoorbeeld in een echte boeren kar, te nuttigen. De voertoer kan op deze manier ook nog steeds afgesloten worden met een heerlijke pannenkoek of snack.  

Klik hier voor ons afhaalmenu.

We zijn geopend van 10.00-18.00, maandag t/m vrijdag.

Restaurant 'de Trotse Tafel'

Sinds juli 2020 is het restaurant geopend op locatie van Boerderij de Stelle. Iedereen kan hier van maandag tot en met vrijdag terecht voor een kop koffie/thee met wat lekkers, een lunch of een diner. We hebben een sfeervol restaurant met bar, maar ook een terras waar men met de voeten in het zand kan genieten van een aperitief. Los daarvan zijn verspreid over het boerenerf picknickplekken gecreëerd waar van de bestelde maaltijd kan worden genoten. In de zon, uit de zon, met uitzicht op de dieren, voor ieder wat wils.

Het terras is geliefd bij kinderen aangezien er een zandbak ingegraven is, speelgoed aanwezig is en er gefietst kan worden over het asfalt grenzend aan het terras.

Klik hier om ons menu te bekijken.

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag 11.00-20.00

Reserveren voor het diner is gewenst en kan gedaan worden via het onderstaande formulier of gegevens:
Telefoonnummer: 0616353583 (bericht via WhatsApp is mogelijk)
E-mailadres: info@stelle.n

Reserveer een tafel

Uw reservering is pas geldig na telefonische bevestiging of bevestiging per e-mail door ons.
Copyright © 2021 Zorgboerderij De Stelle