Paarden tram

Beoordeling 9,9/10
5/5

We beschikken over een paardentram voor 20 personen. De tram wordt voort getrokken door een tweespan van knollen. De route is altijd vanaf de boerderij en het is afhankelijk van de gelegenheid hoe lang we route maken.

Bij lekker weer gaan de zijkanten eraf zodat men optimaal kan genieten van de omgeving. In de winter zorgen we dat er voldoende dekens zijn, zodat het altijd aangenaam is.

De paardentram wordt ingezet tijdens evenementen en speciale gelegenheden zoals rond de kerstdagen.

De paardentram wordt bij evenementen aangekleed in de juiste sfeer. 

De paardentram rijdt vanaf een minimaal aantal aanmeldingen van 10 personen.

Download hier de algemene voorwaarden paardenactiviteit

op aanvraag

Geef de paardentram cadeau

 U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Veilig rondlopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met  onder andere een voertoer, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Copyright © 2024 Zorgboerderij De Stelle