Paardentram

Zorgboerderij - Beleefboerderij - Kampeerboerderij

Stal de Stelle

Pensionstal - Rijlessen - Spring- en menles

Paarden tram

Beoordeling 9,9/10
5/5

We beschikken over een paardentram voor 20 personen. De tram wordt voort getrokken door een tweespan van knollen. De route is altijd vanaf de boerderij en het is afhankelijk van de gelegenheid hoe lang we route maken.

Bij lekker weer gaan de zijkanten eraf zodat men optimaal kan genieten van de omgeving. In de winter zorgen we dat er voldoende dekens zijn, zodat het altijd aangenaam is.

De paardentram wordt ingezet tijdens evenementen en speciale gelegenheden zoals rond de kerstdagen.

De paardentram wordt bij evenementen aangekleed in de juiste sfeer. 

De paardentram rijdt vanaf een minimaal aantal aanmeldingen van 10 personen.

Download hier de algemene voorwaarden paardenactiviteit

op aanvraag

Geef de paardentram cadeau

 U kunt bij ons een cadeaubon kopen waarmee u een code ontvangt. Met de nu boeken knop kan dan de code worden verzilverd.

Veilig rondlopen op onze boerderij

Wij doen er alle aan om uw bezoek aan ons boerderij zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen personen  1,5 meter afstand te houden van andere mensen buiten uw familie.

Over onze boerderij

In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met  onder andere een voertoer, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht voor koffie, lunch of een heerlijk drie gangen menu. Uiteraard helpen de deelnemers van de dagbesteding om dit recreatieve aanbod mogelijk te maken. Op onze boerderij loopt een groot diversiteit aan dieren: Paarden, schapen (in het voorjaar natuurlijk lammetjes) pauwen, kippen, varkens, eenden, ezels en pony’s. 

Heeft u vragen over onze zorgdiensten of over onze recreatiemogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Copyright © 2023 Zorgboerderij De Stelle
Hallo lieve gasten,
Helaas hebben ook wij te kampen met personeelstekort en hebben daardoor de moeilijke beslissing moeten nemen om voorlopig het restaurant te sluiten.
Jullie zijn natuurlijk nog wel van harte welkom voor onze paardenritten, wandelpony’s, voertoer en een potje boerengolf!
In de herfstvakantie zullen we weer leuke activiteiten organiseren, waarbij ons restaurant weer geopend zal zijn. Houd onze socials en website in de gaten!
Liefs,
Team de Stelle 🤠